DIESEL OF BENZINE?

Natuurlijk maakt het uit.jpg
 

"Iedereen zijn eigen waarheid" wordt er vandaag gezegd. "Geloof maar waar je zin in hebt!" Maar... in de praktijk geloven we dat niet echt. Want van binnen weten we dat er wel een echte waarheid bestaat. We kunnen ook niet tegen onwaarheid. Leugens proberen we te verbergen. En we worden boos als iets niet waar blijkt te zijn.

Er is inderdaad een waarheid. En die waarheid is een Persoon. Jezus zei: "Ik ben de Waarheid".  Hoe kan dat? Dat kan omdat Hij niet van hier is. Hij komt ergens anders vandaan.  Hij bewees het door Zijn daden en wonderen. Hij deed dingen die niemand anders kon of kan.

Zonder Jezus kom je niet verder dan menselijke religie. In allerlei vormen. Maar Jezus is Iemand. Hij kent je, heeft je ondanks alles toch nog lief en was zelfs bereid om voor jou te sterven.

Dat heeft helemaal niets te maken met kerken, religie of organisaties. Wat telt is Waarheid. Een Waarheid waar niemand omheen zal kunnen. Maak je leven daarom niet kapot met de verkeerde "brandstof".Wat je in je tank gooit is belangrijk. Wat je gelooft nog veel meer. De gevolgen zijn enorm!

----------------------------------------

Wie Hij is kun je lezen op: http://www.hetbelangrijkstenieuws.com/jezus/

(Waarom het normaal is om de Bijbel te geloven, kun je hier lezen: http://www.hetbelangrijkstenieuws.com/waarom-de-bijbel-geloven/