DOE HET ZELF !

gamma.jpg
 
 

DOE HET ZELF !

Er is niets fout met de Gamma. Tenminste, als we het over de Doe-het-zelf winkels hebben.

Maar er is wel iets fout met “Doe-het-zelf”. Vooral als het gaat over God en jouw toekomst. Veel mensen maken een grote vergissing. Hoe komt dat? Omdat ze nooit iets anders gehoord hebben dan dat we onze schuld zelf wel kunnen oplossen. Dat zeggen namelijk alle godsdiensten in deze wereld. Zonder uitzondering. Of je nu denkt dat je je schuld kan betalen door goed te doen (Katholieke kerk), door naar Mekka te reizen (Islam), je aan regels en wetten te houden (Jehova getuigen), of door het in ontelbare volgende levens goed te maken (Reincarnatie, Hindoeisme).

Al die religies gaan uit van hetzelfde “Gamma-principe”. Maar dat is een catastrofale vergissing. De prijs is namelijk veel te hoog en God is te groot. Een mens kan zijn schuld nooit zelf goedmaken. Dat heeft Jezus gedaan! Hij heeft betaald met de doodstraf in jouw plaats! Dat is oneindig veel beter nieuws dan welke profeet, priester en leraar je ooit kan vertellen!

Neem daarom vandaag nog afscheid van godsdienstige “Doe-het-zelf”-leugens. Je hebt er toch niets aan. Hoe mooi godsdiensten ook kunnen zijn. Jezus kwam doen wat wij nooit kunnen doen: Ons redden van Gods rechtvaardig oordeel. Doe het vandaag! Voordat het te laat is!